Portal Anda untuk Eksplorasi Teknologi


Review Gadget
Política de privacitat - Ca l'Apolonia

935 60 06 77    info@calapolonia.com

D'acord amb la normativa vigent de matèria de protecció de dades, així com en matèria de serveis de la societat d'informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades en el moment de la seva subscripció, o qualsevol altre dada facilitada a calapolonia.com pel seu accés als continguts i serveis del web, siguin incorporades a una base de dades titularitat de Ca l’Apolonia, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats a la web, per a la realització d'estudis estadístics dels usuaris registrats o subscrits que permetin dur a terme millores en els serveis oferts per la gestió de tasques bàsiques d'administració, així com per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic o mitjançant qualsevol altre mitjà de comunicació, de novetats, productes i serveis relacionat amb Ca l’Apolonia o altres entitats col·laboradores. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o equivalent, l'usuari atorga consentiment exprés per l'enviament de comunicacions a través d'aquest mitjà.

Ca l’Apolonia es compromet a complir la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del deure de tractar-les amb confidencialitat i assumeix les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua o accés no autoritzat, d'acord amb que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altra legislació aplicable.

L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions legals que siguin procedents.

L'ús dels serveis que proporciona el web implica l'autorització per part de l'usuari perquè la web reculli i utilitzi la seva informació tal com s'estipula en aquesta política.

Qualsevol usuari subscrit o registrat té el dret en qualsevol moment d'exercir el seu dret a accedir, rectificar i, si escau, eliminar totes les dades de caràcter personal subministrades a través d'una petició escrita a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., d'acord amb la reglamentació de Drets del Ciutadà, contemplades a l'Agència de Protecció de Dades espanyola.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem d'elles Més informació